Fritidsverksamhet i Pandemi tider.

Fritidsverksamhet i Pandemi tider.
Vi startade upp vår verksamhet i september, med  soppluncher, öppet hus, operan, gymmet, yogan mm. Men den glädjen blev kort med återigen nya strikta direktiv från FHM i november. Klart detta är ett avbräck men det är också så att en del av våra medlemmar själva också känner oro att deltaga i aktiviteter. Det måste vi visa respekt för.
Den enda verksamheten vi i höst kunnat genomföra fullt ut har varit måndags yogan med max 8 deltagare. Med fullt uppfyllande av FHM utfärdade rekommendationer. Vi ansett att yogan också  har varit den bubbla Tegnell pratar om.

Sen har det åter nu i dec kommit än hårdare regler att man träffas bara i sin sk. egen bubbla och max 8. Dessutom har regeringen på remiss en tillfällig pandemilag och vad den kan innebära det får vi se efter nyår. Men om vaccineringen kommer i gång kanske februari, mars viss verksamhet kan komma återstarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *